Cecot Comerç organitzat durant aquest 2018 un cicle #RetailTrends| A l’Avantguarda del Comerç: es tracta de quatre conferències sobre temàtiques Retail. La primera, a càrrec de la consultora Laia Morales es va fer el passat 22 de març: “Estic preparat pel canvi digital? Reptes i oportunitats per al nostre comerç actual i el de demà”.

La segona sessió, a càrrec de Marta Segarra,  es va celebrar el 24 de maig. “Sabem aprofitar els avantatges d’una nova venda en un món omnicanal? claus i reptes. Les altres dues conferències estan programades el 27 de setembre, “Transmetem emoció en cada un dels nostres impactes a l’era digital?” i el 8 de novembre: “Idees per fidelitzar clients sota la fórmula valoritzant la venda en el Retail”.

Si encara no us heu inscrit, aquí teniu 12 motius per no perdreu-vos les dues darreres sessions:

 • No tinc clar qui és el meu client objectiu
 • No sé que està fent la meva competència als diferents canals
 • Desconec com desenvolupar millor la cartera de clients
 • L’estratègia de la meva empresa no és omnicanal (o ho desconec)
 • No s’ha treballat un model d’experiència client integrat
 • No tinc clares quines son les millors palanques d’activació comercial al meu sector
 • Em fa por perdre el control de la reputació de la meva empresa
 • Crec que es pot millorar l’estratègia a través de les xarxes socials
 • El meu equip no està alineat amb una mateixa visió cap a la digitalització de l’empresa
 • No tinc clar si ens comportem adequadament als canals digitals
 • Sé que m’he de transformar digitalment però no se com fer-ho
 • Estic perdut i necessito que m’orientin per desenvolupar el road-to-market de la meva empresa

Tota la informació sobre el cicle i també les ponències que ja s’han fet en aquest enllaç