El Procicat ha decidit allargar 14 dies més, fins el dilluns 8 de febrer a les 00.00 hores, les mesures per intentar continuar frenant la situació epidemiològica que es viu a Catalunya.

Aquesta nova pròrroga entraria en vigor a partir de dilluns, 25 de gener, i es preveu que es publiqui al DOGC aquest cap de setmana. Les mesures són les mateixes que estan en vigor des del passat 7 de gener.

Pel que fa al comerç segueix suspesa l’obertura al públic de locals i establiments de comerç de més de 400 metres quadrats, i dels centres comercials, galeries comercials i recintes comercials.

Els que tenen una superfície útil de venda igual o inferior a 400 metres quadrats només poden obrir de dilluns a divendres, per evitar la major afluència que es dona en cap de setmana. Es manté la limitació d’aforament al 30% de l’autoritzat i també la resta de mesures organitzatives se seguretat. S’exclouen d’aquestes previsions els establiments comercials dedicats a la venda de productes essencials.

L’horari d’obertura al públic de les activitats permeses en cap cas podrà superar la franja entre les 6 i les 21h, en general; no obstant això, sí podrà arribar fins a les 22h en cas d’activitats culturals i per a la recollida a l’establiment en els serveis de restauració, i fins a les 23h per a serveis de restauració a domicili.

Per a més informació, cliqueu aquí.