L’Ajuntament de Terrassa aplicarà bonificacions a la taxa de residus a les activitats econòmiques afectades per l’Estat d’Alarma.

Es faran reduccions d’entre un 20% i un 75% en la taxa de residus en funció del grau d’afectació que ha tingut cada activitat.

A partir del període que cada sector ha hagut de tancar i de les restriccions aplicades, s’ha valorat l’impacte en el fet imposable de la taxa. Així, sectors com l’oci nocturn gaudiran de la bonificació màxima, mentre que el comerç d’alimentació, que no ha hagut de tancar en cap moment, no tindrà bonificació.

La bonificació s’aplicarà automàticament en el rebut i les empreses no hauran de fer cap gestió per gaudir-ne. Es calcula que més de 4.100 activitats econòmiques de la ciutat es beneficiaran d’aquestes reduccions, al voltant del 63% del total.

Amb aquesta mesura, a la que s’hi destinaran 600.000 euros, l’Ajuntament de Terrassa pretén lluitar contra els efectes de la pandèmia i donar suport al teixit econòmic de la ciutat.

El termini de pagament de la taxa de residus ha començat aquest 15 de setembre. Les persones que no tinguin el rebut domiciliat poden fer el pagament fins al 16 de novembre.