El Diari Oficinal de la Generalitat de Catalunya, DOGC, ha publicat les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda. En aquesta edició s’inclouen 10 programes adreçats a l’àmbit del comerç, els serveis, l’artesania i la moda.

Els programes del CCAM per al comerç al detall i les empreses de serveis són els següents:

  • Programa de suport als establiments emblemàtics i singulars (Programa 3)
  • Programa de suport per a l’obertura de comerços, de suport a la reforma i millora d’establiments i de suport a les parades dels mercats de venda sedentària i no sedentària (Programa 4)

T’ajudem a tramitar els ajuts

Cecot Comerç t’ajuda a tramitar els ajuts del CCAM. La nostra assessora, la Mercè Clavel, prepararà la documentació que necessites per presentar la solicitud. Aquest servei te un cost de 275 euros per als socis i 300 euros per als no socis.

A més, si t’aproven l’ajut també et podem preparar la justificació, que tindrà un cost de 200 euros per socis i 225 euros per a no socis.

PROGRAMES 3 I 4

Programa de suport per als establiments emblemàtics i singulars (Programa 3)

Donar suport al manteniment i preservació dels  comerços amb valor històric o als establiments emblemàtics (més de 100 anys en un mateix local o indret dedicat ala venda de productes artesanals, tradicionals o singulars).

Quantia de la subvenció

La inversió mínima subvencionable ha de ser de 3.000 euros. L’import de la subvenció pot ser fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 25.000 euros. 

Programa de suport per a la obertura de comerços, de suport a la reforma i millora d’establiments i de suport a les parades dels mercats de venda sedentària i no sedentària (Programa 4)

 Aquest programa subvencionarà:

  • Recuperació de locals buits
  • Reforma d’establiments
  • Adaptació de les portes
  • Parades de mercats de venda no sedentària

Quantia de la subvenció 

La inversió mínima subvencionable és de 2.000 euros. La quantia de la subvenció serà fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros. 

Podeu consultar les bases aquí.

De seguida que s’obri la convocatòria us n’informarem.