La Generalitat ja ha obert el termini per participar a la 23a edició dels Premis Nacionals de Comerç, que tenen com a objectiu distingir persones, entitats del sector i ens públics que contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç urbà de proximitat. Es poden presentar candidatures fins a les 14h del dia 5 de juliol.

S’estableixen 4 categories:

  • Premi Nacional de Comerç
  • Premi al Comerç més Innovador
  • Premi al Comerç més sostenible
  • Premi a la Iniciativa Col·lectiva

Els Premis Nacionals de Comerç consisteixen en uns guardons i diplomes. A més, el Premi Nacional de Comerç té una dotació econòmica de 6.000 euros i els Premis al Comerç més Innovador i al Comerç més Sostenible tenen una dotació econòmica de 2.000 euros cadascun d’ells.

Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud amb la documentació que preveuen les bases. Trobareu tota la informació sobre com fer-ho al Canal Empresa (Premis Nacionals de Comerç i Establiments Comercials Centenaris) i al web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).

També podeu consultar les bases dels Premis o la convocatòria de la present edició.

Premis Nacionals als Establiments Centenaris

També s’ha obert el termini per participar als Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, dirigits a establiments que hagin fet 100 o més anys d’història durant l’any 2022.

Teniu més informació sobre tots els guardons aquí.