La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria dels Premis Nacionals d’Artesania 2022. Fins el proper 20 de juliol, els artesans i empreses artesanes poden presentar la seves candidatures per optar als guardons que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

El DOGC ha publicat la Resolució, del 22 de juny, per la qual s’obre la convocatòria dels Premis Nacionals d’Artesania. En total es convoquen 5 guardons.

El Premi Nacional d’Artesania està dotat amb 7.000 euros i té per objectiu impulsar la competitivitat i el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses artesanes.

També es convoca el Premi Emprèn, dotat amb 2.500 euros; el Premi al Talent Jove, dotat amb 500 euros i una sessió d’acompanyament per desenvolupar el projecte guanyador; el Premi Prestigia i el Premi Restaura.

Amb aquests 5 premis, el Govern vol reconèixer les persones i empreses artesanes que s’han distingit en la producció, disseny, qualitat, formació, comercialització, promoció, difusió, valoració i/o prestigi de l’artesania catalana.

Teniu més informació aquí.