El Diari Oficial de la Generalitat, DOGC, ha publicat el 15 de juny la Resolució per la qual s’aproven les bases reguladores dels Premis Nacionals de Comerç i els Premis als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya de 2022. 

PREMIS NACIONALS DE COMERÇ

Dins dels Premis Nacionals de Comerç s’estableixen quatre categories i un reconeixement:

  • Premi Nacional de Comerç 
  • Premi al Comerç més Innovador 
  • Premi al Comerç més Sostenible
  • Premi a la Iniciativa Col·lectiva
  • Reconeixements a persones o empreses i entitats de prestigi del sector comercial

Els premis consisteixen en uns guardons i uns diplomes. Els guanyadors del Premi nacional de Comerç, el Premi al Comerç més Innovador i el Premi al Comerç mé sostenible també rebran una dotació econòmica i notorietat als mitjans. 

PREMIS NACIONALS ALS ESTABLIMENS CENTENARIS

Dins dels Premis als Establiments Comercials Centenaris també s’estableixen dues categories:

  • Per als establiments de cent o més anys d’història
  • Per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.

Els premis consisteixen en un guardó i un diploma.

Sol·licituds

Les sol·licituds s’han de presentar, segons el model normalitzat que estarà a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (http://canalempresaweb.gencat.cat  )

 a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://www.ccam.gencat.cat ) o a la pàgina web del Departament d’Empresa i Treball (http://empresa.gencat.cat/ca/inici/ ). 7.2 Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen aquestes bases, si escau, a través del Canal Empresa (http://canalempresaweb.gencat.cat ).

Documentació annexa a la sol·licitud

– Vídeo presentació del projecte o actuació de durada màxima de 2 minuts.

 – Fotografies de l’establiment, de la façana i de l’interior, per als candidats al Premi Nacional de Comerç, Premi al Comerç més Innovador i Premi al Comerç més Sostenible, punts 3.1, 3.2 i 3.3.

– Fotografies del projecte o actuació, per als candidats al Premi al Comerç més Innovador, Premi al Comerç més Sostenible, i Premi a la Iniciativa Col·lectiva, punts 3.2, 3.3 i 3.4.

Teniu les bases i més informació aquí.