El DOGC publica avui la resolució, amb data del 17 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, centres d’estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial obligats a tancar per pal·liar els efectes de la COVID-19.

El termini per presentar les sol·licituds comença avui, 21 de desembre, a les 12:00h i finalitza el 30 de desembre a les 14:00h.

Podeu ampliar informació aquí.

Podeu consultar les bases dels ajuts en aquest enllaç.

Recordem que els beneficiaris d’aquests ajuts són autònoms, microempreses i pimes que prestin activitats de restauració o que siguin titulars d’un parc infantil privat o d’un establiment o local que es trobi dins d’un centre comercial que han estat obligats al tancament. També s’inclouen le fundacions d’inserció social de persones en risc d’exclusió dedicades a la restauració. Així mateix,s’hi podran acollir els autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn afectats per les mesures de tancament acordades l’agost passat.