Cecot Comerç, juntament amb altres entitats representatives del sector del comerç, ha mantingut una trobada amb la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i la Secretària General de Salut Pública, Laura Pelay.

La reunió telemàtica ha estat motivada per les recomanacions de limitar la mobilitat i l’obligatorietat per al comerç de recuperar la cita prèvia a la regió metropolitana Sud.

Durant la reunió s’ha traslladat la davallada que s’ha produït en les vendes arran d’aquestes mesures i, per tant, la preocupació del sector. També s’ha manifestat la necessitat de transmetre a la ciutadania que, tant el comerç, com la restauració són espais segurs. En aquest sentit, el comerç ha fet un gran esforç per adaptar-se a les mesures de seguretat i higiene i ha demostrat que són espais segurs on no s’estan produint els focus de contagis.

La trobada també ha permès conèixer l’evolució dels contagis al territori, així com la importància de promoure campanyes de sensibilització envers les normes d’higiene i distanciament.

Més informació aquí.