Vols fer una web personalitzada de gestió? et planteges iniciar reformes al teu establiment? des de Cecot Comerç et podem ajudar a sol·licitar els ajuts al comerç i serveis de 2021 de la Generalitat.

L’assessora de Comerç de la Cecot, Mercè Clavel, prepararà tota la documentació perquè demanis els ajuts. Els socis teniu descompte en el preu d’aquest servei. 

COM ET PODEM AJUDAR

  1. Contacta’ns per correu, cecotcomerc@cecot.org o telèfon (93 736 11 08) i la Mercè Clavel et confirmarà si pots ser candidat a l’ajut.
  2. T’enviarem un breu qüestionari amb tota la informació que necessitem per preparar els documents que inclou la sol·licitud.
  3. Ens has de retornar el qüestionari omplert i adjuntant tota la documentació sol·licitada. La nostra assessora de comerç prepararà els documents necessaris per demanar la subvenció.
  4. A continuació, i amb el teu vistiplau, caldrà signar-lo electrònicament per tu o qui deleguis la signatura, i ja estarà a punt per enviar-ho a la Generalitat de Catalunya.

Aquest servei té un descompte per a socis. Si estàs interessat posat en contacte amb la secretaria de Cecot Comerç i t’informarem.

BENEFICIARIS I REQUISITS

Els beneficiaris de les subvencions són autònoms i empreses de comerç al detall i de serveis amb establiments a peu de carrer i també parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Els requisits són que el projecte tingui una inversió mínima de 1.000 euros per al programa de transformació digital i de 2.000 euros per a la reforma del local.

La quantia de la subvenció en els dos casos és un màxim de 5.000 euros.

Podeu ampliar la informació aquí.