La Cecot i la Diputació de Barcelona han renovat el seu compromís per fer arribar Reempresa als mercats municipals i municipis petits de la província.

Els objectius són salvaguardar el teixit comercial dels mercats municipals i dels municipis petits, així com afavorir l’ocupació d’establiments comercials de titularitat municipal. 

En l’acte han participat la diputada de comerç de la Diputació de Barcelona, Ana M. Martínez, el president de la Cecot, Antoni Abad i la directora de Reempresa, Laura Sallent.

Reempresa Mercats Municipals: una vuitantena de casos d’èxit des del 2017

Reempresa, gràcies a la col·laboració amb la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona ha generat una vuitantena de casos d’èxit als mercats municipals de la província, que han generat una inversió induïda de més d’1.2M d’euros i que han permès salvaguardar més de 155 llocs de treball. Reempresa disposa en el seu markeplace de més de 350 parades disponibles o en cessió preparades perquè una persona reemprenedora s’hi posi al capdavant.

Més de 50 reempreses d’èxit en municipis petits de la província

Des del juny del 2020, moment en que es va posar en marxa el programa “Reempresa Municipis Petits”, que pretén fer arribar la compravenda de negocis a municipis de la província de menys de 15.000 habitants, Reempresa ha evitat el tancament de més de cinquanta negocis que han generat una inversió induïda de més de 2.1M d’euros i que han permès salvaguardar més de 120 llocs de treball.