Com és habitual, amb l’arribada de l’època nadalenca, la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra (PG-ME) ha activat el Programa Operatiu Estacional Grèvol 2017/18.

Enguany la PG-ME continua amb l’activació del nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període nadalenc conviuran amb l’increment dels recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.

A la primera fase, del 20/11/2017 al 30/11/2017, es realitzarà la presentació del programa mitjançant xerrades, reunions de treball, correus electrònics i repartiment de tríptics, en què es facilitaran consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals en aquesta època de l’any.

A la segona fase, del 01/12/2017 al 14/01/2018, es duran a terme accions policials concretes de seguretat ciutadana dirigides als eixos i superficies comercials i empresarials, i a les celebracions típiques d’aquesta òpeca de l’any.

Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra vol assolir els següents objectius:

  • Prevenir i reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.
  • Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els grans eixos de connexió.
  • Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.
  • Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.
  • Fomentar la implicació i la coordinació en màteria de seguretat amb les empreses, associacions i organismes involucrats en els objectius del programa.

La col·laboració i cooperació de tots ha de permetre que la campanya es desenvolupi amb tota normalitat i gaudiment de la ciutadania.

Moltes gràcies i bona campanya nadalenca!