Fins al 28 de setembre de 2023 es pot presentar candidatura als Premis Nacionals d’Artesania, que convoca el CCAM.

S’estableixen cinc categories de guardons, que premien els projectes vinculats amb l’artesania que responguin a una trajectòria empresarial d’èxit combinada amb una visió contemporània de l’artesania.

Els premis consistiran en uns diplomes en els quals figurarà la inscripció següent: Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya, amb indicació de la categoria, la data de la concessió i del nom de l’entitat, empresa o persona guardonada.

La persona o empresa guanyadora de la categoria Premi Nacional d’Artesania, rebrà, a més, una dotació econòmica de set mil euros (7.000,00 €), una peça commemorativa, i es desenvoluparan activitats per impulsar la seva notorietat als mitjans de comunicació.

La persona guanyadora de la categoria Premi al Talent Jove, rebrà, a més, una dotació econòmica de cinc cents euros (500,00 €), una sessió d’acompanyament per al desenvolupament del projecte, i el dret de participació en l’espai que el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya tingui a la Pop-up Gallery de la següent edició presencial de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

La persona o empresa guanyadora de la categoria Premi Emprèn, rebrà, a més, una dotació econòmica de dos mil cinc-cents euros (2.500,00 €).

Teniu més informació aquí.