El Diari Oficial de la Generalitat, DOGC, ha publicat el 16 de juny la Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç al detall i dels serveis, que es poden sol·licitar del 17 de juny al 22 de juliol. Aquest any si vols t’ajudem a tramitar els ajuts.

Cecot Comerç t’ho posa fàcil. Si vols que t’ajudem amb els tràmits envia’ns un correu a cecotcomerc@cecot.org i la nostra assessora, Mercè Clavel, preparà tota la documentació perquè demanis els ajuts.

El cost del servei és de 200 euros per als socis i 250 per a no socis. Si estàs interessat clica aquí.

Quines altres accions es poden subvencionar?

  • -creació de botigues online a partir d’un establiment físic, sempre que es faciliti la recollida en l’establiment físic.
  • -la digitalització del punt de venda a peu de carrer per dotar a l’establiment físic de tecnologies que millorin els processos.
  • -per a la contractació o realització de projectes d’estratègia digitals que tinguin com a finalitat l’omnicanalitat del negoci.
  • -projectes i estudis de consultoria digital per a l’assessorament especialitzat, per tal d’assegurar l’èxit en la implementació de solucions i serveis tecnològics necessaris per la posada en marxa de l’estratègia de transformació digital de l’empresa.

Per ampliar la informació sobre les bases de la convocatòria cliqueu aquí.

El programa de suport a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments està previst que es publiqui al DOGC al setembre. De seguida que s’obri la convocatòria us n’informarem.