Tots els comerços de Terrassa, Vacarisses, Matadepera i Viladecavalls poden participar en la tercera edició del Concurs d’ambientació de comerços i aparadors que organitza Jazz Terrassa conjuntament amb terrassacentre i MenJazz 2020. El principal objectiu és implicar i promoure el comerç local i comarcal en una activitat cultural i familiar.

Els aparadors participant ha d’estar relacionats amb el Festival de Jazz i el MenJazz i hauran de romandre exposats des de l’11 fins al 29 de març.

El jurat valorarà l’originalitat, el disseny, la qualitat artística i l’eficàcia comercial, i que hi hagi elements tant de Jazz com del MenJazz.

La inscripció és gratuïta i es formalitzarà entre el 24 de febrer i l’11 de març a través del correu info@terrassacentre.com amb l’assumpte “Concurs Jazz”.

Tots els participants tindran d’obsequi una ampolla de Mont-Ferrant Brut Nature La Senyora per posar al seu aparador durant els dies d’exhibició de l’aparador. També es facilitarà a tots els participants un distintiu que acredita la seva participació i que haurà d’ésser exposat a l’aparador durant la celebració del 39 Festival de Jazz Terrassa.

El veredicte i els premis es donaran durant la jornada del Pícnic Jazz Vallparadís, el diumenge 22 de març.

Els premis seran:

1er Premi: dues entrades per al concert de Jazz a la Jazz Cava

2n Premi: 1 Menú MenJazz & Maridatge al Restaurant Sara

3er Premi: 1 caixa de 6 unitats de R. Raventós del Segre Negre

4r Premi: 1 pack Oquo Massatge 45’+ Sauna Seca+ Jacuzzi per a dues persones

5é Premi: 1 pack Tour Experience a Caves Codorniu per a dues persones

6é Premi: 2 Tapes MenJazz al Santa Cereza