Els socis podran gaudir d’un 2X1 en les entrades de les jornades sobre la innovació en el retail.

Les lV Jornades del Centre Tecnològic de Catalunya (CTecno), que se celebraran el 31 de gener, se centraran en la transformació digital del Retail: “La innovació en el món del Retail: experiència de compra i transformació del negoci”.

 

Cecot Comerç ha signat un conveni de col·laboració amb el CTecno que li permetrà oferir als associats una promoció especial d’entrades 2×1. Per cada entrada comprada els associats n’obtindreu una altra de gratuïta.

Per aconseguir aquest descompte, cal enviar el comprovant de compra a comunicacio@ctecno.cat i al correu electrònic facilitar les dades de contacte de la persona beneficiària de l’entrada gratuïta. Les inscripcions ja estan obertes.

Les jornades tractaran sobre la transformació digital al retail i reflexionaran sobre com desenvolupar i estendre la innovació tecnològica a tota la cadena de valor del sector del Retail. També es parlarà sobre com fer compatibles ciutats més sostenibles, amb els interessos dels agents d’e-commerce, els distribuidors de mercaderies i el ciutadà/consumidor.

DATA: 31 de gener de 2019
HORARI: 10-15:30h (A partir de les 14h es farà un còctel-networking.
LLOC: Auditori Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 38, 08018.-Barcelona)