El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’edificació  de Barcelona ha creat una Borsa d’Aparelladors Solidaris amb el petit comerç i la hostaleria.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar gratuïtament les petites i mitjanes empreses del sector a adequar les seves instal·lacions d’acord amb la nova normativa.

L’assessorament gratuït que oferiran els aparelladors voluntaris consisteix en una orientació sobre les mesures a prendre per tal d’ajustar l’activitat del local al nous requeriments. Aquestes mesures estan relacionades amb els següents aspectes:
 

  1. Accions prèvies a la implantació.
  2. Espera a les portes del local, nous aforaments permesos i distàncies de seguretat a mantenir entre els usuaris i el personal del local.
  3. Accés i sortida del local.
  4. Distribució i adaptació de funcionament.
  5. Mobilitat dels clients i treballadors, dins del local, senyalització i condicions d’evacuació.
  6. Interrelació del client amb els articles i amb els treballadors.
  7. Accessos als serveis higiènics i ascensors
  8. Mesures de protecció i higiene.
  9. Revisió i posada en marxa de les instal·lacions.

El servei gratuït es limitarà a l’assessorament i no inclourà l’elaboració d’aixecaments de plànols, ni de documents tècnics, ni modificacions del projecte d’activitats per ala reobertura, ni determinació de costos ni pressupostos.

COM DEMANAR EL SERVEI

El Col·legi d’Aparelladors ha creat una secció a la seva pàgina web per a mostrar el llistat de voluntaris, per tal que els usuaris interessats s’hi puguin posar en contacte. El Col·legi no farà intermediació entre el comerciant i el col·legiat, i per tant, tampoc farà designacions d’encàrrecs.

Telèfon central: 93 240 20 60
correu: treball@apabcn.cat

Us adjuntem un enllaç al youtube on l’impulsor del projecte, Alejandro Soldevila, explica més detalls.

Podeu ampliar la informació aquí