El Govern ha reforçat el seu suport a la candidatura de Barcelona com a capital europea del comerç de proximitat, coincidint amb la celebració del Dia Europeu del Comerç de Proximitat.

El director general de Comerç Jordi Torrades, i la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Agnès Russiñol han participat en l’acte de suport a la candidatura de Barcelona com a capital europea del comerç de proximitat, que s’ha celebrat coincidint amb el Dia Europeu del Comerç de proximitat i del Dia d’Europa. D’aquesta manera, el Govern referma així el seu compromís amb la candidatura de Barcelona com a capital europea del comerç de proximitat.

La capitalitat europea del comerç de proximitat serà un reconeixement rotatori que es concedirà a ciutats europees que siguin referents pel que fa al seu teixit comercial. Implicarà que la ciutat escollida pugui desplegar un programa d’activitats, jornades i tallers posant en valor les bones pràctiques sobre digitalització del comerç, sostenibilitat i estalvi energètic o innovació tecnològica vinculades al comerç de proximitat o el consum responsable, entre d’altres.

Per ampliar la informació cliqueu aquí.