Aquest dijous se celebra la tercera edició del Dia de l’Empresa, que distingeix els millors projectes empresarials de Catalunya. L’empresa Electrònica Saltó (Pla d’Urgell) ha estat la guanyadora, que ha estat finalista conjuntament amb La Farga (Osona), Liquats Vegetals (Osona) i Specialisterne (Vallès Occidental).

L’empresa guanyadora d’aquesta edició, Electrònica Saltó, és una empresa tecnològica que proporciona solucions assistencials i de vigilància per acompanyar persones grans o dependents. L’empresa, creada el 2013, vol cuidar a la gent gran i alhora combatre la seva solitud no desitjada. Més informació sobre l’empresa aquí.

El Dia de l’Empresa té per objectiu distingir els millors projectes empresarials de Catalunya; aquells que, dia a dia, treballen prioritzant valors com la sostenibilitat, la innovació, el bé comú, la disrupció i la internacionalització. Des de la Generalitat de Catalunya, es vol reconèixer la seva tasca i el seu compromís per construir una societat més justa amb la col·laboració de tota la societat civil. És per això que és la ciutadania qui vota les millors iniciatives empresarials.

Tens més informació aquí.