Cecot Comerç us presenta la 4a edició del Cicle #RetailTrends| Proactivitat en la venda: actituds i eines, que començarà després de les vacances i que serà en format telemàtic i gratuït per a tothom.

Aquest any hem preparat 5 sessions amb caràcter pràctic per donar-te eines per millorar les teves vendes i fer créixer els clients i la Sessió de Cloenda on recollirem els principals conceptes exposats en les 5 sessions anteriors. Les webinars tindran lloc durant els mesos de setembre, octubre i novembre de 2021 i en l’horari de 15h a 16h.

L’objectiu és facilitar-te les claus per promoure la proactivitat en la venda a les vostres botigues, quines ACTITUDS i habilitats ajuden a la venda.

També aprendrem a treballar la marca del vostre negoci i us facilitarem EINES per captar nous clients i conèixer més els nostres establiments per poder prendre millors decisions.

RESERVA’T LES DATES DE LES SESSIONS

Ens posem en marxa el 16 de setembre amb la primera sessió del Cicle: MARCA la diferència: branding per al teu comerç, que anirà a càrrec d’Igone Castillo, Doctora Retail, consultora de disseny i màrqueting per al comerç.  La Igone Castillo repassarà el valor de la marca, que va més enllà d’un logotip o un rètol.

També al setembre, el dijous 30 de setembre, arribarà la webinar El VENEDOR híbrid amb la Montse Soler, assessora de vendes de la Cecot, que ens treurà de dubtes sobre què vol dir híbrid si venem en una botiga o com transformar-se en un vendedor híbrid.

El més d’octubre hem programat dues sessions que no et pots perdre:

ACTITUD de venda a la botiga, que tindrà lloc el 14 d’octubre i anirà a càrrec de la Montse Soler, assessora de vendes de la Cecot. Tractarà aspectes com l’escolta activa i empatia per connectar amb la clientela o com adaptar-te a les necessitats de cada client.

D’Internet a la botiga: captar CLIENTS amb mitjans online, dijous 28 d’octubre. Aquesta sessió la conduirà Igone Castillo, Doctora Retail. Descobrirem quines EINES de les que trobem a Internet són les més apropiades per atreure persones a les nostres botigues.

Per acabar el Cicle, dues sessions més al novembre. La primera l’11 de novembre, Retail Intelligence: quines DADES he de controlar i per què? amb la Igone Castillo. En aquesta xerrada aprendrem a crear un quadre de comandament amb les dades més rellevants del nostre negoci que et faciliti les decisions i t’ajudi a portar el teu negoci d’èxit.

La segona i darrera sessió del Cicle, el 25 de novembre, serà la Sessió de Cloenda i farem un resum executiu dels principals conceptes exposats a les 5 sessions anteriors.

Pots ampliar la informació aquí.