CATSALUT ha presentat a la Taula de Comerç Local de Terrassa un projecte de traçabilitat en establiments i esdeveniments mitjançant un codi QR, “Establiments encara més segurs”.

El projecte “Establiments encara més segurs” és una iniciativa del Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès, SVE, i del Servei Català de la Salut per tal de millorar el traçat dels casos positius COVID-19.

Els establiments que s’adhereixin rebran un kit de benvinguda del projecte:

CODI QR del municipi en format imatge

pòster QR del projecte en format PDF i format editable.

El codi QR s’ha de mostrar en un lloc visible a l’entrada dels establiments per tal que els usuaris es puguin registrar només posant el número de telèfon mòbil i seleccionant en nom de l’establiment, que prèviament ha estat introduït al llistat.

Si es produís un cas positiu de COVID-19 en aquell establiment, CATSALUT contactaria tant amb el personal de l’establiment com als usuaris per oferir una prova diagnòstica COVID-19 totalment voluntària, gratuïta i no vinculada a quarantena.

En cap cas s’informarà a l’usuari (contacte de risc) del nom de cap positiu o del nom de l’establiment. Totes les dades s’eliminaran automàticament cada 15 dies.