Les notícies sobre comerç i consum.
 4a EDICIÓ DEL CICLE # RETAILTRENDS 
Més de 100 inscrits a les primeres sessions del Cicle RetailTrends 

Èxit de públic a les primeres dues sessions de  la 4a edició del Cicle #RetailTrends | Proactivitat en la venda: actituds i eines, que organitza Cecot Comerç. La primera webinar, MARCA la diferència: branding per al teu comerç, va anar a càrrec d' Igone Castillo. La segona sessió, El VENEDOR híbrid, que es celebrarà avui mateix a les 15h, anirà a càrrec de Montse Soler. Encara sou a temps d'inscriure-us en aquest enllaç
Si us heu perdut la primera sessió podeu recuperar-la des de la pàgina web del Cicle clicant aquí. Durant el mes d'octubre s'han planificat dues sessions més, ACTITUD de venda a la botiga, a càrrec de l'assessora de vendes de la Cecot, Montse Soler, que tindrà lloc el 14 d'octubre i D'internet a la botiga: captar CLIENTS amb mitjans online, que dirigirà l'Igone Castillo, el 28 d'octubre.  Podeu ampliar la informació aquí.
MÉS NOTÍCIES
Estudi de la telefonia del teu negoci 
La Cecot posa a l'abast de les empreses un assessor especialitat en telefonia que analitzarà gratuïtament les factures de telefonia de la teva empresa i et farà una proposta multi-operador ajustada. També t'ajudarà a realitzar la tramitació amb els diferents operadors. Demana'ns el teu estudi personalitzat i comença a estalviar en telefonia. Més informació aquí. 
Barcelona Fashion Connect
Nova edició del 080 Barcelona Fashion Connect el pròxim 20 d'octubre a través d'una plataforma digital, que comptarà amb la participació d'una trentena de marques catalanes. Aquest espai està adreçat a compradors professionals i s'ha consolidat com una oportunitat de negoci a nivell internacional. Les inscripcions es mantindran obertes fins el 15 d'octubre. Més informació aquí. 
RETAILcat, actes vandàlics de la Mercè 
RETAILcat ha donat suport als comerciants de Creu Coberta davant els actes vandàlics que han patit algunes botigues durant les Festes de la Mercè. La Unió d'Entitats de Retail de Catalunya, que aglutina 35.000 establiments, ha fet una piulada on demana a l'Ajuntament de Barcelona que preguin les mesures necessàries perquè això no torni a passar. Més informació aquí.
Un cas d'èxit de Reempresa 
La llibreria "Luz de Lula" del barri de Gràcia de Barcelona té nova propietària. És un nou cas d'èxit de Reempresa, que ha posat en contacte la Dolors, la cedent, i a la Mertxe, reemprenedora, i ha acompanyat les dues en tot el procés. Elles mateixes ens ho expliquen en una entrevista on expliquen la seva experiència amb el Centre de Reempresa de Catalunya. Més informació aquí.  
Sessió Digital sobre novetats fiscals  
Des de Cecot Comerç us animem a participar a la Sessió Digital que organitza el Club Financer i Fiscal de la Cecot sobre les novetats fiscals en el comerç electrònic, que tindrà lloc el pròxim 7 d'octubre. Repassarem les noves regles de l'IVA que regulen el comerç digital online entre empreses i particulars, en vigor des del passat 1 de juliol.  Més informació aquí.
Matinal de Reempresa al Baix Llobregat 
Reempresa organitza un matí d'activitats i conferències virtuals el proper 14 d'octubre a través de la plataforma ZOOM. Aquesta activitat, organitzada pels punts locals de Reempresa del Baix Llobregat, inclou conferències sobre transmissió empresarial i un espai d'entrevistes entre persones emprenedores i empreses cedents amb cerca de relleu.  Més informació aquí.  
HA ESTAT NOTÍCIA
Entrevista al president de RETAILcat a Ràdio Comerç
Joan Carles Calbet, president de RETAILcat ha analitzat a Ràdio Comerç l'evolució del retail aquest estiu, encara amb mesures per la COVID-19. Calbet ha manifestat que les rebaixes han estat fluixes  i que els diumenges d'obertura comercial tampoc no han funcionat. El president de RETAILcat també ha denunciat les repercussions en l'activitat dels comerços de l'increment del preu de l'electricitat.
Aena condemnada a rebaixar el lloguer per baixada clients 
El gestor dels aeroports espanyols, Aena, ha estat condemnat per tercera vegada a rebaixar el lloguer de les botigues en proporció a la caiguda de potencials clients per la pandèmia. La darrera sentència del jutjat número 4 de Palma de Mallorca condemna a Aena a perdonar el lloguer d'una botiga de restauració per la caiguda de passatgers fins el 2022 inclòs.