Les notícies sobre comerç i consum.
 4a EDICIÓ DEL CICLE # RETAILTRENDS 
Primera sessió del Cicle RetailTrends 

Ja estan obertes les inscripcions a la 4a edició del Cicle #RetailTrends | Proactivitat en la venda: actituds i eines, que organitza Cecot Comerç. Aquest 2021 hem programat 6 sessions telemàtiques i obertes a tothom amb l'objectiu de promoure la proactivitat en la venda a les vostres botigues. També aprendreu a treballar la marca del vostre negoci i us facilitarem eines per captar nous clients. Per participar a les webinars cal fer inscripció prèvia. 
Aquest mes de setembre us convidem a participar a les dues primeres sessions del Cicle #RetailTrends. El pròxim 16 de setembre tindrà lloc la webinar MARCA la diferència: branding per al teu comerç, que anirà a càrrec d'Igone Castillo, Doctora Retail, consultora de disseny i màrqueting per al comerç.  El 30 de setembre serà el torn de El VENEDOR híbrid, a càrrec de la Montse Soler, assessora de vendes de la Cecot. Podeu ampliar la informació aquí.
MÉS NOTÍCIES
Acceleradora tecnològica de Comerç 
Fins el 30 de setembre es poden presentar les sol·licituds per participar al programa Acceleradora tecnològica de Comerç, que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Es tracta d'un nou ajut per al comerç al detall, que serà anual i vol accelerar el ritme que les empreses incorporen la tecnologia als seus processos. Més informació aquí. 
Consulta les capsules Retail Tech 
Posa't al dia amb les Càpsules Retail Tech del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, CCAM, per prendre les millors decisions en el procés de transformació digital de la teva empresa. Es tracta d'una sèrie de peces breus amb entrevistes als experts d'àmbits diversos, com l'ecommerce o el màrqueting digital, entre d'altres. Més informació aquí. 
Campanya #Mésquemercats  
El CCAM ha posat en marxa la iniciativa #Mésquemercats per donar visibilitat i prestigiar els Mercats Municipals. Aquesta campanya, que inclou sis vídeos i una vintena d'imatges, vol posar en valor el paper rellevant dels mercats durant la crisi sanitària, així com la seva ràpida adaptació per donar resposta a les noves necessitats dels consumidors. Més informació aquí.
Suport per a la transformació digital  
El Consell Comarcal del Vallès Occidental promou la transformació digital de comerços i restaurants a 8 municipis del Vallès amb el projecte Activitat local i de serveis a persones i ciutadania. El projecte promou el talent i la tecnologia amb voluntat de transformar i generar creixement des de l'activitat local i de proximitat. Més informació aquí.  
HA ESTAT NOTÍCIA
Cau un 20% el trànsit de clients a les botigues 
Les rebaixes d'estiu no han acomplert les expectatives del sector del comerç i es calcula que el trànsit de clients a les botigues ha caigut un 20% aquest estiu. Segons un reportatge de TV3, els comerços ubicats a les zones que depenen més del comerç estranger haurien tingut pitjors resultats. En canvi, les botigues que depenen més del client local i de proximitat se n'haurien sortit millor.