Setembre 2020 | 58 

CLOENDA DEL CICLE #RETAILTRENDS 2020
Cloenda del Cicle #RetailTrends 2020
Després de cinc sessions virtuals on s'hauran donat eines per impulsar la venda omnicanal, el 29 d'octubre arribarà la Cloenda, també en format digital, de la tercera edició del Cicle #RetailTrends 2020" amb el títol  "Vendre més, vendre millor", que anirà a càrrec de l'Ana Fernández, Sòcia Directora de Barna Consulting Group i comptarà amb la participació de la Directora General de Comerç, Muntsa Vilalta.
La sessió, a la que també assistiran representants de la Diputació de Barcelona i de l 'Ajuntament de Terrassa, entre d'altres autoritats, serà un resum executiu dels principals conceptes exposats a les cinc sessions anteriors. La webinar es desenvoluparà de manera interactiva a través d'un kahoot que s'intercalarà amb les conclusions del Cicle, que organitza Cecot Comerç. Així es tractaran aspectes com el model de negoci, l'atracció i retenció del talent, com treure profit del punt de venda offline o els marketplaces.
Si encara no ho heu fet us podeu inscriure en aquest
enllaç.
MÉS NOTÍCIES
Marketplaces, oportunitat o risc?
Si t'estàs plantejant vendre als Marketplaces, però tens dubtes, Cecot Comerç et vol ajudar. El pròxim 6 d'octubre, de 15:30 a 16:30h hem preparat una webinar molt pràctica, dins el Cicle #RetailTrends 2020, que t'ajudarà a resoldre algunes incògnites.
Per a més informació clica
aquí.
Treu profit al teu punt de venda offline
Molt d'interès entre les empreses per reforçar el seu punt de venda offline com a motor comercial i de fidelització, la darrera sessió fins ara del Cicle #RetailTrends 2020, que organitza Cecot Comerç i que va anar a càrrec de Rafael Salazar, Soci Director de Barna Consulting Group. Descarrega't la ponència aquí.
Quaderns de mercats, segona sessió
Ja estan obertes les inscripcions a la segona sessió d' Els Quaderns de Mercats del 5 d'octubre, que organitza el CCAM, i que està dirigida a paradistes de mercats municipals.  L'objectiu és aprendre a dissenyar una estratègia digital per una parada de mercat.  Més informació aquí.
Setena edició del programa Consolida't
L'Organització d'Autònoms de Catalunya posa en marxa, amb el suport de la Generalitat, la 7a edició del programa Consolida't que és gratuït pels inscrits i té com a objectiu consolidar, enfortir i re inventar el negoci. Aquesta edició tant la formació, com l'assessorament serà virtual.  Més informació aquí.
Consulta el cens d'establiments
La Generalitat disposa del Servei de Consulta del Cens d'Establiments Comercials de Catalunya, CECC, que permet consultar estadístiques sobre l'oferta comercial al territori català dels anys 2017, 2018 i 2019 per criteris territorials o per sectors d'activitat. Podeu ampliar la informació aquí.
De botiga a punt de venda online
Pibeca ens indica cinc passos per convertir la botiga en un punt de venda online, que passen per informar als clients, crear una plataforma de comerç electrònic, fer inventari, decidir com enviar els productes als clients i fer difusió del llançament comercial online. Tots els detalls en aquest enllaç.
Distintiu venda d'artesania catalana
Les botigues on teniu a la venda productes d'artesania catalana podeu demanar el distintiu específic a la Generalitat. Aquest distintiu permet a les persones que compren tenir la garantia que està adquirint autèntica artesania catalana. Per sol·licitar l'adhesiu i per més informació cliqueu aquí.
HA ESTAT NOTÍCIA
Manzaning, la compra online de proximitat
Vols fer la compra setmanal d'alimentació i frescos al comerç de proximitat, però vols fer-ho des de casa? Manzaning és el  marketplace pensat amb aquest objectiu per l'emprenedora Eva Tomàs, que funciona des de fa 4 anys a la província de Barcelona. Per ampliar la informació cliqueu aquí.
Un de cada cinc compradors espanyols és eco-selectiu
Segons el E-Shopper Barometer de Seur, que analitza tendències i el perfil dels compradors europeus, el 20% dels e-compradors a Espanya són eco-selectius. És a dir, es preocupen pel medi ambient i l'impacte de l'ecommerce en la societat.  Per ampliar la informació cliqueu aquí.
Els mobles per internet es compren diumenge a tarda 
La majoria de compradors online de mobles prefereixen adquirir els productes el diumenge a les 18h. Aquest és la conclusió d'un estudi fet per l'empresa Klarna de Fintech, que ha analitzat el comportament dels compradors alemanys en línia. Més informació aquí.
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't