Us convidem a participar en la webinar de Comerç: “Presentació de l’estudi Recodificant el comerç: claus per adaptar-nos al consumidor en un entorn incert” que tindrà lloc, en format digital, dimarts 24 de novembre a les 10h.

El treball presenta un seguit de recomanacions clau per connectar amb el consumidor actual. Ho fa a partir de l’anàlisi de factors que motiven la decisió de compra i l’elecció d’un establiment concret.

L’estudi adapta les recomanacions als diferents perfils de consumidor i a empreses comercials de tots els sectors. I ho fa pensant, no tant sols en el context immediat, sinó també en els propers mesos.

El treball de camp realitzat també ha permès efectuar una actualització de l’estat del comerç online a Catalunya i de la mobilitat que generen les comandes a través d’aquest canal.

La presentació de l’estudi anirà a càrrec de   Roger Gaspa, soci director de RBD Consulting Group i comptarà amb la presència de la Muntsa Vilalta, directora General de Comerç de la Generalitat i de Montserrat Ribera, directora de l’Agència Catalana de Consum.

Per més informació cliqueu aquí.