L’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç de Terrassa han presentat recentment la campanya de vals de consum per al comerç local que estaran finançats al 50% per l’Ajuntament.

Els vals es podran intercanviar a les botigues adherides al programa durant la campanya de Nadal i també durant les Rebaixes. L’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Terrassa han presentat la campanya fa uns dies, en el marc de les activitats previstes durant la campanya de Nadal.

En una primera fase els comerços que ho desitgen es podran adquirir a la campanya i a continuació els ciutadans podran adquirir els vals de la promoció. L’Ajuntament aportarà 200.000 euros, que suposaran una aportació de 400.000 euros per al comerç local.

Pel que fa a l’emissió de vals, encara queda per determinar-ne els imports, que seran personals i intransferibles i comptaran amb un codi electrònic per a la seva validació. La previsió és que es posin en venda vals fins que s’exhaureixin, segons l’import total establert per a la campanya, que és de 200.000 euros. Per exemple, per aconseguir-ne amb valor de 5 euros, els ciutadans i ciutadanes hauran de dipositar 2,5 euros, mentre que si es dipositen 5 euros s’adquirirà un val de 10 euros, o 10 euros per un de valor de 20 euros. 

Els vals es podran bescanviar en compres de qualsevol import, tenint en compte que si l’import fos superior al del val s’haurà de complementar el seu valor amb altres mitjans de pagament. Si l’import fos inferior, l’establiment no abonarà a l’usuari la diferència. 

De seguida que s’anuncien més detalls, com la data d’inici de la campanya, la forma per adquirir els vals o si hi ha import màxim per persona, us ho comunicarem.