Últimes hores per inscriure’t a la 4a Sessió del Cicle #RetailTrends 2021| D’internet a la botiga: captar CLIENTS amb mitjans online, que tindrà lloc dijous 28 d’octubre i que anirà a càrrec de la Igone Castillo, Doctora Retail, consultora de disseny i marketing per al comerç.

Internet ens ofereix multitud d’eines per atraure persones a les nostres botigues. Descobreix quines són les més apropiades per al teu negoci i com utilitzar correctament les crides a l’acció per obtenir els resultats que esperes. Aprèn a treballar la teva estratègia de l’on a l’off.

Pots inscriure’t aquí.

I no deixis passar l’oportunitat de participar a la cinquena sessió del Cicle, Retail Intelligence: quines DADES he de controlar i per què? que arribarà dijous 11 de novembre a les 15h. En aquesta xerrada aprendrem a fer un quadre de comandament amb les dades més rellevants del teu negoci perquè et faciliti les decisions.

Inscriu-te aquí.

També durant el mes de novembre farem la Cloenda del Cicle que no et pots perdre. La Mercè Clavel, assessora de comerç de la Cecot, farà un resum executiu dels principals conceptes exposats durant les 5 sessions anteriors.

Inscriu-te aquí.

Si vols tornar a escoltar les sessions que hem fet fins ara o vols ampliar la informació cliqueu en aquest enllaç.