Aquest 25 de novembre s’ha fet la Sessió de cloenda Cicle #RetailTrends | Proactivitat en la venda: actituds i eines, que organitza Cecot Comerç.

Autoritats, assistents i organitzadors han participat en una webinar que ha fet un resum executiu dels principals conceptes exposats a les cinc sessions anteriors de la ma de la Mercè Clavel, assessora de Comerç de la Cecot.

El Director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades, ha adreçat unes paraules de benvinguda als participants a la Sessió.

La clausura de l’acte ha anat a càrrec del Cap de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Terrassa, Marc Girol.

En total, més de 240 inscrits han participat a les sis sessions de la quarta edició del Cicle, que ha tingut lloc entre els mesos de setembre i novembre de 2021 i que ha tingut com a ponents la Igone Castillo, Doctora Retail, concultora de disseny i marketing per al comerç i la Montse Soler, assessora de vendes de la Cecot.

En aquesta edició del Cicle #RetailTrends es volien donar claus per promoure la proactivitat en la venda a les botigues i també lees actituds i habilitats que ajuden a la venda.

Pots tornar a veure les sessions del Cicle aquí.