El DOGC publica avui la Resolució per la qual se modifiquen les bases reguladores per a la concessió d’ajuts extraordinaris al comerç al detall de productes no essencials obligats a tancar per la COVID-19.

Així, els comerços no essencials amb una superfície superior a 400 metres quadrats o establiments o locals  comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, rebran una aportació única per establiment de 8.500 euros.

L’import total ampliat d’aquesta convocatòria passa a ser d’una quantitat màxima de 25.000.000,00 euros.

Podeu consultar la Resolució per la qual s’amplia l’import màxim de la convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris al sector del comerç al detall de productes no essencials en establiment amb més de 400 metres quadrats o dins de recintes comercials aquí.

Restauració i centres d’estètica

El DOGC publica avui dues Resolucions per les quals s’amplia l’import màxim per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.

D’una banda, la Resolució per la qual s’amplia l’import màxim de la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, i els centres d’estètica i bellesa afectats per la COVID-19, que s’amplia de 40 milions d’euros a 41 milions d’euros.

D’altra banda, la Resolució per la qual s’amplia l’import màxim de la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de la restauració, els centres d’estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades pel Govern. En aquest cas l’import s’incrementa en 6 milions d’euros i ara l’import ampliat d’aquesta convocatòria passa a ser d’una quantitat màxima de 66.000.000,00 d’euros.