Un any més, Cecot Comerç ha organitzat un Retail Tour pels seus associats, que aquest any ha tingut com a destí Madrid. Un grup de 14 socis de Cecot Comerç ha visitat els barris comercials més emblemàtics de la capital de l’Estat i s’han pogut entrevistar amb Dimas Gimeno, expresident de El Corte Inglés, i el seu equip en el Wow Serrano.

El Retail Tour Madrid s’ha celebrat els dies 22 i 23 de maig i durant aquestes dues jornades s’han visitat botigues insígnia de marques històriques (flagship store) i també de nova implantació.

També han pogut conèixer espais comercials que ofereixen una proposta creativa i inspiradora (concept-store). Indrets on l’art, la cultura i el comerç es combinen sense cap norma establerta. Durant aquests dies han visitat concept-store basats en roba retro, ecològica i reciclada. En la visita han estat acompanyats de l’assessora de comerç de la Cecot, Mercè Clavel, i la guia del Retail Tour, la Cristina Carvajal, experta en disseny de models de negoci de Retail.

Visita a la botiga WOW de Dimas Gimeno

Un dels moments més destacats del Retail Tour ha estat la visita a la nova botiga WOW de Dimas Gimeno. Aquesta botiga representa una experiència de compra única on es barregen productes de dissenyadors emergents i on els mons físic i digital es fusionen per oferir una experiència de compra innovadora.

Insights de Gancedo i altres concept-stores

Els participants també han rebut una càlida benvinguda per part dels directius de Gancedo, que van compartir els detalls del nou flashship recentment obert a Madrid. En aquesta botiga s’han tractat temes com les accions de “trade màrqueting” que han implantat, la complicitat amb influencers i altres aspectes estratègics essencials per al retail modern.

A més, es van explorar nous concept-stores aplicats a mercats municipals i botigues ecològiques de marques emergents, oferint una visió completa i inspiradora de les tendències actuals en el món del comerç.

Us deixem un tastet amb les imatges d’alguns dels comerços que han visitat els participants del Retail Tour Madrid.

Us animem a participar en el pròxim Retail Tour!!