1r RETAIL TOUR organitzat per Cecot Comerç a Barcelona

Dimecres 25 d’octubre de 2017

 

Coneixerem Barcelona des de l’òptica del visitant-comprador


La ciutat de Barcelona s’està posicionant, cada cop més, com un espai innovador, dinàmic i d’inspiració del comerç per a molts retailers i/o comerciants d’arreu del món.

Barcelona està prop de casa nostra i ens hem d’aprofitar!

Per un dia ens endinsarem en una nova experiència comercial: veure des de fora nous models de negoci que conviuen avui per avui amb èxit: nous clústers, nous conceptes, noves reflexions, noves tendències i nous estils.

Cada cop és més important sortir del nostre dia a dia, saber què està passant als carrers comercials de les nostres ciutats; no solament a través de revistes, vídeos, sinó caminant pels nostres carrer des de l’òptica del retail-client.

Cecot Comerç, amb el seu tarannà innovador i dinàmic, vol donar a conèixer iniciatives empresarials i nous nínxols de mercat. Per aquest motiu, hem organitzat el 1r Retail Tour a Barcelona.

 

Com es desenvolupa el Retail Tour


De la mà de la nostra assessora de comerç, Mercè Clavel, i dels integrants de Cecot Comerç, s’ha planificat el següent recorregut d’un dia per determinades zones comercials de la ciutat:

  • Carrers de Gràcia
  • Diagonal
  • Passeig de Gràcia
  • Rambla Catalunya i adjacents
  • Gran Via
  • Carrers del Born

08h00 Ens desplaçarem a Barcelona en un mini-bus des de Terrassa. Durant el camí es lliurarà un dossier amb la informació més rellevant del Retail Tour.

09h00 Esmorzarem en un espai de degustació de pastisseria saludable, on la nostra salut ens ho agrairà.

10h00  Començarem el recorregut pels negocis amb conceptes més innovadors de ciutat. Comptarem tot el dia amb suport tècnic per a resoldre qualsevol dubte.

14h00  Dinarem plegats en un restaurant emblemàtic per carregar piles per a la tarda.

15h30 Continuarem el Retail Tour fins arribar a la zona del Born.

‘18h00 Donarem per finalitzada la jornada dedicant uns minuts a conclusions i debats, tot fent un beure. I, finalment, tornarem a la seu de la Cecot de Terrassa.

Es recomana anar amb roba i calçat còmode!

 

Preu soci Cecot: gratuït

Preu no soci: 30,00 eur. (iva inclòs)

Els àpats no estan inclosos en aquest preu, per tant van a càrrec de cada assistent.

Només 15 places que s’assignaran per ordre d’inscripció.

Inscriu-t’hi!

 

 

Per a més informació, ens podeu escriure a alba.vergara@cecot.org, cecotcomerc@cecot.org o a través del telèfon 93 736 11 08.