La Diputació de Barcelona i la Cecot han renovat el seu compromís per fer arribar la Reempresa a les parades de mercat, municipis petits i espais comercials i de serveis de titularitat municipal de la província de Barcelona. 

L’acord, que s’ha renovat per dos anys més, incorpora una nova línia d’actuació que s’inclou a dins el programa d’espais comercials i de serveis de titularitat municipal. Es tracta d’una prova pilot perquè Reempresa doni resposta a l’ocupació dels bars de les piscines o instal·lacions esportives municipals.

La col·laboració entre ambdues entitats busca promoure les activitats d’aquests negocis i establiments, els quals són viables i necessiten una persona emprenedora per seguir endavant i evitar-ne el tancament.

Més de 4.500 empreses salvaguardades

Des de 2011, Reempresa ha salvaguardat més de 4.670 empreses amb una inversió induïda de més de 237,2 M d’euros. Pel que fa a Reempresa Mercats Municipals des de 2011 i fins al maig de 2024 ha salvaguardat 107 parades de mercat i 195 llocs de treball, generant una inversió induïda d’1,7 M d’euros. Per altra banda, Reempresa Municipis petits ha salvaguardat 155 empreses i 385 llocs de treball, generant una inversió induïda de 8,1 M d’euros, en aquests anys de funcionament.”

Pots ampliar la informació aquí.