[fusion_text]doctor_plamig

La 13a Jornada Professional de Comerç et proposa aquest any una jornada de reflexió i anàlisi, i t’ofereix la possibilitat d’avaluar el teu punt de venda tractant diversos aspectes de la seva gestió. De la mà d’experts en aquesta matèria t’oferiran eines de millora pel teu negoci.

Programa

8.50 h Recepció assistents.
9.00 h Benvinguda a càrrec de la Sra. Cristina Escudé, presidenta de la Comissió de Comerç de la Cecot.
9.05 h Inauguració de la jornada a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. (Pendent confirmació).
9.15 h Presentació de la jornada i moderació de les intervencions, a càrrec de la Sra. Pilar Gomà, assessora en Comerç de la Cecot.
9.25 h Anàlisi dels aspectes externs del negoci, a càrrec del Sr. Manuel Hormigó, Retail Designer & In-Store Marketing Consultant.
10.30 h Anàlisi dels aspectes funcionals del negoci, a càrrec de la Sra. Mercè Clavel, experta en la gestió de punts de venda. Sòcia de GIC Retail.
11.30 h Pausa-Cafè.
12.00 h Anàlisi dels aspectes interns del negoci, a càrrec del Sr. Joan Casas, Sales Manager Spain de Cegid Retail.
13.00 h Taula rodona amb representants del Sector Moda i Complements.
14.00 h Cloenda de la sessió a càrrec del Sr. Josep Maria Recasens, director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya.[/fusion_text][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/one_half][one_full last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][/one_full]