El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha lliurat aquest dilluns 29 de novembre els Premis Nacionals de Comerç de 2020 i 2019.

Enguany també s’ha fet un Reconeixement col·lectiu al sector del Comerç per l’esforç realitzat durant el confinament amb l’objectiu d’abastir la població en diversos àmbits i zones territorials. 

GUANYADORS DE LA 20a EDICIÓ (corresponents als premis 2019)

Premi Nacional de Comerç 2019: Miquel Roig Casademont, pel projecte 1869 “L’empenta des de la tradició”. Botiga de calçat, roba i complements.

Premi col·lectiu Territorial 2019 a Associació de Comerç d’Alfarràs, pel desenvolupament de l’aplicació mòbil (app) ERRÀS-ALFA ONLINE.

Premi col·lectiu Sectorial 2019 al Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines, per la iniciativa “Obradors de portes obertes”.

GUANYADORS DE LA 21a EDICIÓ (corresponents als premis 2020)

Premi Nacional de Comerç a EYA Gispert, SLU per 1851 Casa Gispert. Botiga d’alimentació.

Premi al Começ més Innovador 2020, a Pantata Group S.L, pel projecte Laundry Free Delivery, La Bar.

Premi Col·lectiu Territorial 2020, a la Unió de Botiguers i Comerciants d`Igualada, pel projecte  Igualada Comerç 365.

Premi Col·lectiu Sectorial 2020 al Gremi d’Empresaris Carnissers i Xarcuters de Barcelona i Província, per la campanya  solidària “Som a primera línia per tu. Ajuda’ns a Ajudar”.

Premi Gestió Pública 2020 a Dinamig – Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa pel desenvolupament de l’aplicació mòbil Garrotxa Approp.

Més informació aquí.