Febrer 2017 | 16

Neix la Unió d’Entitats de Retail de Catalunya, RETAILcat

La nova entitat es posa en marxa de la mà de quatre entitats referents en el sector, Barcelona Oberta, Cecot Comerç, Comertia i la Fundació Barcelona Comerç, i fa una crida per donar entrada a nous socis.

Barcelona, a 23 de febrer de 2017. – Barcelona Oberta, Cecot Comerç, Comertia i la Fundació Barcelona Comerç s’han organitzat per crear la Unió d’Entitats de Retail de Catalunya, RETAILcat, una entitat que neix amb vocació de ser l’organització empresarial representativa del sector a Catalunya, i donar resposta a la nova realitat d’un sector dinàmic, competitiu i en constant transformació.

La nova entitat, presidida per Joan Carles Calbet, qui combina aquest càrrec amb la presidència de Comertia, es postula com una organització del segle XXI, que introdueix innovació ja en la governança. Segons el nou president, “naixem com a entitat participativa, amb la voluntat de debatre i buscar conjuntament vies per afrontar els grans reptes que té per davant el retail. Volem crear xarxa i apostem per ser una organització amb valors del segle XXI, operativa, col·laborativa, gestionada amb transparència i amb una estructura flexible, per adaptar-nos àgilment a les necessitats i dinamisme del nostre sector.”

(més…)