Abril 2017 | 18

Tour Retail a Vitòria: GasteizON, model de gestió publicoprivada d’èxit en la gestió d’àrees comercials urbanes

  • Representants de Cecot COMERÇ i la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya s’han reunit a Vitòria Gasteiz amb representants de l’administració alabesa i amb els impulsors de GasteizON, per conèixer directament un model de gestió d’àrees comercials urbanes d’èxit.
  • La delegació catalana ha destacat la correlació i bona sintonia entre la política comercial de l’Ajuntament de Vitòria i les associacions comercials que ha fet possible conjugar un projecte urbanístic favorable al sector, i que ha sabut connectar els diferents eixos comercials de la ciutat.
  • La iniciativa del Tour Retail a Vitòria té el seu origen a la 14ª Jornada Professional del Comerç, on la gerent de GasteizON va exposar el seu model de gestió publicoprivada d’àrees comercials de la ciutat i els bons resultats aconseguits.
Terrassa, 10 d’abril de 2017. Una delegació de Cecot COMERÇ encapçalada per la seva presidenta, Cristina Escudé, i la directora de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, han visitat els dies 6 i 7 d’abril Vitòria-Gasteiz per conèixer de primera mà la política comercial desenvolupada per l’Ajuntament de la localitat i per la Diputació Foral alabesa, així com les iniciatives de dinamització i promoció engegades i promogudes per Gasteiz On, un col·lectiu format per cinc associacions territorials i zonals de la capital alabesa. Formaven part de la delegació directius i empresaris del comerç com Josep Cernuda, Lara Cruz i Eugenia Cruz; l’assessora de Comerç de la patronal Cecot, Mercè Clavel, i la subdirectora de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Montse Gallardo.
(més…)