El PROCICAT aprova que bars i restaurants puguin obrir fins les 5 de la tarda a partir del 8 de març.

Per tant, a partir de dilluns que ve, els bars i restaurants podran obrir de dos quarts de vuit del matí fins a les cinc de la tarda. La resta de l’horari serà només per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

L’aforament es manté al 30% a l’interior del local i un màxim de 4 comensals per taula o agrupacions de taules. Cal respectar la distància mínima de dos metres entre comensals de taules.

Comerç i centres comercials

Es manté el 30% de l’aforament en comerç de fins a 400 metres quadrats, establiments i centres comercials i mercats no sedentaris. En locals i establiments de més de 400 metres quadrats s’ha d’aplicar l’aforament sobre aquesta superfície màxima. Els locals i establiments de productes no essencials tancats durant el cap de setmana.

Sector de l’esport i activitats culturals

El PROCICAT també flexibilitza les condicions de determinades activitats, com en l’àmbit esportiu. Manté les limitacions en aforaments i en la necessitat de cita prèvia, però permetrà la reobertura de vestidors. A més, es reprendran les lligues federatives regulars a partir dels 16 anys. Les competicions s’hauran de celebrar sense públic.

Una altra novetat és que es podran organitzar activitats culturals a les biblioteques, museus, arxius, sales d’exposició, galeries d’art i centres de creació i arts visuals.

El gruix de mesures ja vigents es mantenen, com el toc de queda i el confinament comarcal, que continuaran com fins ara. Aquestes mesures estaran vigents fins el 15 de març.

Més informació aquí.