Reserva’t les dates!!. Et convidem al Retail Tour Àmsterdam el dimecres 31 de maig i el dijous 1 de juny de 2023. Cecot Comerç està ultimant els detalls del Retail Tour d’enguany.

Es tracta d’una visita de treball al comerç més innovador i d’avantguarda dels Països Baixos. El Retail Tour Àmsterdam comptarà amb una guia especialitzada, la Cristina Carvajal, que mostrarà els principals eixos comercials d’Àmsterdam, tenint en compte les preferències dels inscrits.

El Retail Tour ens permetrà conèixer el centre urbà on hi ha botigues emblemàtiques com Bijenkorf, V&D, que són les inicials de Vroom i Dreesman, la cadena holandesa més gran de botigues. Així com el Barri Vermell, el Barri de Pijp, el Barri de Jordaan i 9 Straatjes i alguns que altres mercats interessants i curiosos de la ciutat a l’aire lliure. I, per tancar el cercle del tour retail visitarem els carrers Hooftstraat, Utrechtsestraat i Haarlemmerstraat; eixos urbans comercials amb una singularitat cada un d’ells especial que cal visitar i estudiar.

Cecot Comerç organitza anualment el Retail Tour, amb diferents destinacions però un objectiu comú: combinar formació i networking. En anteriors edicions s’ha visitat Londres i Berlín. 

El Retail Tour no té cost per a les empreses sòcies de la Cecot. Cecot Comerç es fa càrrec del cost de la visita guiada. Cada participant haurà d’assumir les seves despeses de transport, allotjament i àpats.

No us ho podeu perdre!!!

Us informarem de seguida que obrim inscripcions