Us recordem que està obert el termini per accedir a la subvenció per contractació laboral de persones de 30 anys o més, que està cofinançada pels Fons Social Europeu.

Es poden subvencionar els contractes indefinits i temporals amb una durada mínima de 12 mesos a jornada complerta en un establiment operatiu ubicat a Catalunya. També es pot demanar l’ajut per els contractes d’obra i servei que aportin una declaració responsable que indiqui una durada mínima de 12 mesos.

El nombre màxim de contracte subvencionables per persona o entitat sol·licitant és de 5. No es poden subvencionar els contractes de relleu, d’intiniritat, per a la formació i l’aprenentatge ni els de pràctiques.

Aquest programa està impulsat i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Persones destinatàries

Persones desocupades de 30 anys i més, inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball, amb capacitat per formalitzar un contracte de treball i que compleixin com a mínim un dels següents requisits:

  • Ser dona
  • Ser home de 45 anys o més
  • Ser desocupat de llarga durada

El termini per la presentació de sol·licituds finalitza el 31 de maig de 2022.

Accedeix al tràmit aquí.