El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat avui la Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i dels serveis pel programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de les 9:00h del dimarts 5 d’octubre fins a l’exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del 31 de desembre de 2021.

T’ ajudem a tramitar la subvenció

Et recordem que Cecot Comerç aquest any t’ho posa fàcil i et pot ajudar a tramitar els ajuts. Si estàs interessat contacta amb cecotcomerc@cecot.org i la nostra assessora, la Mercè Clavel, t’informarà i t’acompanyarà en tot el procés per sol·licitar la subvenció. Aquest servei té un cost de 200 euros per als socis i de 250 euros per als no socis. 

Persones beneficiàries

Els professionals autònoms que estiguin donats d’alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials.

Quantia de la subvenció

Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

Podeu ampliar la informació aquí.