Ajudem a les empreses a créixer  Reempresa ha fet un pas més i ara també t’ajuda a fer créixer la teva empresa. Recreixement és un programa dirigit i pensat per aquelles empreses que busquen o necessiten fer un salt i créixer.

El programa no té cap cost per a l’usuari/ària ja que està finançat públicament entre la Cecot i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat.

Amb el programa de Recreixement t’ajudaran a millorar el teu model de negoci, a millorar-ne la gestió, a digitalitzar-lo, a diversificar productes o serveis o a vendre a l’exterior. 

Com funciona?

Recreixement elabora un diagnòstic inicial i defineix un itinerari de formació mitjançant tallers de 10 hores (el que des de Recreixement en diuen “Pla de Capacitació”). En paral·lel, aniràs treballant el teu pla de Recreixement amb el suport d’assessors i assessores experts en diverses àrees. 

Què has de fer per inscriure-t’hi?

Participar al programa de Recreixement és molt senzill. Només has d’accedir a l’apartat de Recreixement que s’ha posat en marxa a la web de Reempresa i inscriure’t a algun dels itineraris formatius que hi trobaràs. Accedeix al que creguis que et pot interessar més i inscriu-t’hi en un clic!