Foment del Treball ha signat un acord de col·laboració amb Amazon per impulsar la digitalització i internacionalització de les pimes catalanes.

L’acord de col·laboració està emmarcat en el programa Amazon Enlaira que inclou una sèrie d’esdeveniments formatius gratuïts en àmbits com el màrqueting digital, estratègia de venda en línia o logística.  

En aquest context, més d’un centenar d’empreses catalanes van participar en una primera jornada formativa organitzada per Foment, Accelera Pyme i Amazon, enfocada a les oportunitats que ofereix la venda a través d’internet, i les diferents estratègies i opcions per al creixement i la internacionalització de les marques. Hi ha participat Red.es per explicar el funcionament d’Acelera Pime i experts en comerç electrònic d’Amazon.

A més, les empreses assistents van poder escoltar les històries d’èxit d’empreses catalanes com Dulcilight i Unik Health, que van explicar les seves experiències per compartir les seves experiències de creixement al mercat internacional a través de la venda per Amazon.

Més informació aquí.