Vint-i-quatre dissenyadors, dissenyadores i marques de moda presentaran les seves noves col·leccions durant la 33a edició del certamen 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà del 9 al 12 d’abril al Recinte Modernista de Sant Pau. 

La 33a edició de 080 Barcelona Fashion aposta per la innovació i la creativitat com a motors de canvi en la indústria de la moda. A més de les 24 presentacions de dissenyadors i marques reconegudes, enguany l’esdeveniment presenta “080 Aesthetics”, un espai multidisciplinari dedicat a l’art digital i la música. La iniciativa busca crear un espai de diàleg i reflexió per a creadors, dissenyadors i la indústria en general, explorant noves formes d’expressió, de consumir i de relacionar-se en el sector.

En aquesta edició, l’àrea oberta al públic s’amplia per acollir “080 Aesthetics”, una exposició digital al Pavelló de la Puríssima que reunirà artistes de renom internacional vinculats al món de la moda. L’objectiu és presentar un espai de reflexió sobre el futur del sector oferir al públic una experiència creativa única que combina art, música i tecnologia.

Amb aquesta plataforma, 080 Barcelona Fashion es converteix en punt de trobada de les noves formes d’expressió a través de la innovació tecnològica, alhora que ofereix un espai per descobrir les últimes tendències en art digital i moda.

Més informació aquí.