Informació exclusiva per a: ALEJANDRO BERGA ALANIS

Novembre 2020 | 60

CLOENDA CICLE #RETAILTRENDS 2020
Més de 160 empresaris participen al Cicle #RetailTrends 2020
Punt i final al Cicle #RetailTrends 2020 | Eines per impulsar la venda omnicanal, que organitza Cecot Comerç en la que ha estat la seva tercera edició. Més de 160 empresàries i empresaris del sector han participat en les cinc sessió del Cicle, que han anat a càrrec de Barna Consulting Group.
Durant les sessions s'han tractat aspectes com: innovar en el model de negoci (Canvas); com conèixer, motivar i fidelitzar el nostre equip (Disc), el punt de venda offline i els marketplaces. La sessió de Cloenda va comptar amb la presència de la Directora General de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, i del Tinent d'Alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Terrassa, Isaac Albert, entre d'altres autoritats. Podeu recuperar la sessió en aquest enllaç.
MÉS NOTÍCIES
Pla progressiu reobertura activitats
Tot i que estem vivint la segona onada epidemiològica de COVID-19 i ens trobem en un moment d'alt risc epidemiològic, el 23 de novembre es va iniciar l'obertura progressiva d'algunes activitats. Pel que fa el comerç, tret dels Centres Comercials, poden obrir al 30% d'aforament, que s'ampliarà al 50% al segon tram, on també podran obrir els Centres Comercials. Més informació aquí.
Pla sectorial de la Restauració
El PROCICAT ha actualitzat el Pla Sectorial de Restauració amb les mesures previstes per a la reobertura de bars, cafeteries i restaurants. Tant el cos dels Mossos d'Esquadra, com els agents de la Policia Local faran patrulles especials per garantir el seu compliment. Més informació aquí.
Pla sectorial de fires-mercats de Nadal
El PROCICAT ha aprovat aquest mes de novembre el Pla sectorial de fires-mercats de Nadal per la COVID-19, que entre altres mesures indica que s'ha de fer un tancament perimetral del recinte per garantir l'aforament permès i demana que es disposi de protecció de mampares o similars al frontal de les parades. Més informació aquí.
Des d'avui, oberta la inscripció prèvia pels ajuts als autònoms
Aquest dilluns a les 9:00h s'ha obert el tràmit d'inscripció prèvia per a un nou ajut extraordinari als autònoms per al manteniment de l'activitat econòmica durant la pandèmia de la COVID-19 Es pot sol·licitar l'ajuda fins el 7 de desembre. Més informació aquí.
Ajuts per a l'oci nocturn i els parcs infantils
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, CCAM, ha aprovat una Resolució, publicada al DOGC el 26 de novembre, per a la obertura de la convocatòria de les subvencions als parcs infantils privats i els locals d'oci nocturn obligats a tancar per la COVID-19. Més informació aquí.
HA ESTAT NOTÍCIA
Reempresa arriba als municipis de menys de 15.000 habitants a Barcelona
Aquest mes de novembre s'ha presentat un nou conveni de col·laboració que la Cecot i la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona han posat en marxa per fer arribar els serveis de Reempresa als municipis de menys de 15.000 habitants de demarcació. Més informació aquí.
Cecot Comerç en contra que no obrin els centres comercials en aquest tram
Cecot Comerç ha fet publica una nota de premsa on lamenta que no s'hagin obert tots els formats comercials el dilluns 23 de novembre, quan va entrar en vigor el primer tram del Pla d'Obertura Progressiva.  La informació l'han recollida diferents mitjans de comunicació. Més informació aquí.
Joan Carles Calbet, al 3/24 
Joan Carles Calbet, president de la Unió d'Entitats de Retail de Catalunya, RETAILcat, ha analitzat la situació del sector del comerç a Catalunya, i com es presenta la campanya de Nadal,  en una entrevista al canal de notícies 3/24 aquest diumenge, 29 de novembre. Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç.
Mercè Clavel reinvindica que el Comerç és segur
La Mercè Clavel, assessora de Comerç de la Cecot, ha reivindicat a Ràdio Comerç que "el retail és una activitat segura" i que els comerciants han fet la feina bé per adaptar-se a la normativa COVID-19. En l'entrevista també reflexiona sobre el comerç que ve i sobre els APEUs. Més informació aquí.
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't

Aquest missatge i els documents que, en tot cas, trobeu annexes, s'ha enviat al correu electrònic alejandro.berga@cecot.org .

En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/ 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, l'informem que les seves dades personals formen part d'una Base de dades comuna titularitat de les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot, la finalitat de la qual és la remissió d'informació i novetats relacionades amb les activitats del Grup Cecot.

Les seves dades seran conservades fins que sol·liciti la supressió d'aquestes. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a través del correu electrònic rgpd@cecot.org.

Pot dirigir-se al nostre Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic dpd@cecot.org.

Finalment, l'informem que l'assisteix el dret a reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades www.agpd.es.

Disposa de tota la informació detallada en la nostra política de privadesa.

Clica aquí per cancel·lar la teva subscripció o canviar-ne les preferències