Juliol 2020 | 57 

NOU RETAIL
Cecot Comerç impulsa el programa Nou Retail 

El programa Nou Retail està finançat al 100% pel Consorci per la Formació Contínua de Catalunya i s'adreça a microempreses i persones treballadores autònomes que ocupin fins a 10 persones treballadores, i que s'han vist agreujades pels efectes de la crisi sanitària.
Si t'estàs plantejant transformar el teu negoci i vols adaptar-lo a la nova realitat, els assessors del Programa Nou Retail t'ajudaran per donar al teu comerç un nou impuls. Entre altres aspectes t'acompanyarem per:
  • Impulsar projectes de transformació digital i de nous models de negoci i la seva formació associada.
  • Identificar tots els àmbits de millora i desenvolupament del teu model de negoci.
  • Determinar quin paper pot jugar la tecnologia en el desenvolupament del teu negoci.
  • Així com, quines competències necessiten adquirir els professionals que treballen a la teva empresa per poder implementar les millores i desenvolupaments identificats.
Podeu ampliar aquesta informació aquí.
MÉS NOTÍCIES
Trobada del sector amb Empresa i Salut
Cecot Comerç, juntament amb altres entitats representatives del sector del comerç, ha mantingut una trobada amb la Consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i la Secretària General de Salut Pública, Laura Pelay. La reunió ha estat motivada per  l'obligatorietat per al comerç de recuperar la cita prèvia a la regió metropolitana sud. Més informació aquí.
Al setembre continua el Cicle #RetailTrends 2020
El Cicle #RetailTrends 2020 de Cecot Comerç ha arribat aquest juliol al seu equador, amb la celebració de la tercera de les webinars previstes, que ha consistit en la elaboració de la prova DISC dels assistents. La propera sessió, "El punt de venda offline, motor comercial i de fidelització", serà el 15 de setembre. Més informació aquí.
Neix la plataforma Digiemprèn
La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la plataforma online Digiemprèn pensada per digitalitzar els comerços. Els usuaris poden descarregar-se miniguies amb consells sobre el dia a dia d'un negoci online i també realitzar cursos gratuïts per millorar el seu negoci online. Més detalls aquí.
HA ESTAT NOTÍCIA
Campanya per promocionar el turisme
Amb el títol “Redescobreix el Vallès”, el Consell Comarcal del Vallès Occidental impulsa una nova campanya de promoció turística per a posar en valor els espais i les activitats que tenim a prop de casa. Tot sembla indicar que aquest estiu les sortides seran de pocs dies i sovint a espais naturals. Més informació aquí.
Tot el que has de saber sobre la nova normalitat
El canal Salut de la Generalitat de Catalunya recull les principals mesures de prevenció per evitar riscos de contagi i possibles rebrots, que ha d'adoptar la ciutadania en la nova normalitat. L'ús obligatori de la mascareta en espais exteriors i interiors és una de les mes destacades. Més informació aquí.
Campanya "Encara som a temps de frenar el coronavirus"
L'Ajuntament de Terrassa ha iniciat una campanya entre els establiments comercials de la ciutat, així com pels bars i restaurants, amb l'objectiu d'ajudar a conscienciar clients i treballadors per frenar el contagi del coronavirus.  Més informació aquí.
La venda online tributarà al lloc de destí a partir de 2021
A partir de l'1 de juliol de 2021 entraran en vigor canvis importants de la normativa sobre el IVA en el comerç online amb l'objectiu de simplificar les obligacions que han de complir les companyies que realitzen vendes transnacionals de bens. Un dels canvis és que es tributarà al lloc de destí. Més informació aquí.
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't