Juny 2020 | 56 

CICLE  # RETAILTRENDS 2020 | EINES PER IMPULSAR LA VENDA OMNICANAL
Primeres sessions del Cicle #RetailTrends 2020
Tret de sortida aquest mes de juny de la tercera edició del Cicle #RetailTrends 2020 | Eines per impulsar la venda omnicanal, que organitza Cecot Comerç. Un cicle, que aquest any s'ha reconvertit en virtual i que vol formar als propietaris de comerços amb l'objectiu d'aprofitar al màxim la situació actual i saber adaptar-se a la nova normalitat des d'una perspectiva omnicanal.  
La primera sessió, el passat 9 de juny, amb el títol "Innovar en els models de negoci" | Sobre el model de negoci. Canvas, va anar a càrrec de Xavi Servole, Soci Director de Barna Consulting Group. Les xerrades, que es dirigeixen a grups reduïts per treballar millor els conceptes, va tenir molt bona acollida.

Avui mateix, es farà la segona sessió del Cicle, "Com conèixer, motivar i fidelitzar al nostre equip" | Atracció i retenció del talent en el món POST COVID-19| Disc, que es completarà amb la sessió del 21 de juliol, on cada participant podrà elaborar el seu propi DISC. Les dues sessions aniran a càrrec de l'Ana Fernández, sòcia Directora de Barna Consulting Group.

Més informació i inscripcions
aquí.
MÉS NOTÍCIES
Cecot Comerç participa al Consell Assessor de la Generalitat
Cecot Comerç ha participat al Consell Assessor de Comerç, que ha presidit la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, on es va anunciar que la Generalitat reclamarà 4.500 milions d'euros de les aportacions de la Unió Europea per reactivar el comerç català. Per mes informació clica aquí.
El consumidor post COVID-19, més ètic i més digital

Un estudi, promogut per l’Agència Catalana de Consum i elaborat per la Universitat Rovira i Virgili, identifica els nous hàbits i pautes de consum que han sorgit arran de la crisi sanitària, així com les mesures per adaptar-se la nova situació del teixit empresarial, també determina les tendències actuals i de futur.  Per veure els resultats de l’estudi cliqueu aquí.

Conveni col·lectiu del Comerç
Us informem que s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat la resolució per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'ata de la Comissió paritària del Conveni col·lectiu del Comerç de Catalunya per a subsectors i empreses sense conveni propi. Aquest conveni serà aplicable a tot el territori de Catalunya. Podeu descarregar-vos l'acta de la Comissió aquí.
Borsa d'Aparelladors solidaris
El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'edificació de Barcelona ha creat una Borsa d'Aparelladors Solidaris amb el petit comerç i la hostaleria. L'objectiu d'aquesta iniciativa és ajudar gratuïtament les petites i mitjanes empreses del sector a adequar les seves instal·lacions d'acord amb la nova normativa. Més informació aquí.  
INTspira't, nova secció a Taulell Comerç
Taulell Comerç, la plataforma d'iniciatives innovadores impulsada pel CCAM per difondre la tasca que es fa des del teixit associatiu per reactivar el comerç de proximitat, incorpora una nova secció, INTspira't, que recull les propostes més destacades de BID's d'arreu del món. Més informació aquí.  

Campanya "Consumeix artesania"
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, CCAM, impulsa una campanya "Consumeix artesania" per reactivar l'activitat del sector, que s'emmarca en el Pla de Xoc i de Reactivació del Comerç, l'Artesania i la Moda post-COVID-19 del Departament d'Empresa i Coneixement. Més informació aquí
HA ESTAT NOTÍCIA
Retailcat, al Congrés dels Diputats
El president de Retailcat, Joan Carles Calbet, va comparèixer el 5 de juny davant la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme del Congrés dels Diputats, on, a més d'exposar reptes i dificultats de les empreses de retail durant la pandèmia, va demanar la posada en marxa de mesures urgents per reactivar el sector. Més informació aquí.
L'eCommerce podria representar el 20% del comerç en tres anys
La directora general de Google Espanya, Fuencisla Clemares, ha afirmat en la seva intervenció a la cimera empresarial de la CEOE, que la tendència de creixement de l'eCommerce continua a l'alça i en tres anys podria representar el 20% del comerç.  Podeu llegir l'article sencer aquí.
El trànsit d'emails puja un 10% durant la pandèmia
Segons un estudi fet per Data  & Marketinig Association y Validity, el trànsit d'emails ha augmentat un 10% a tot el món de de l'inici de la pandèmia, amb volums equivalents als del Black Friday en diverses ocasions. Això ha afectat la reputació de les empreses durant el confinament.  Més informació aquí.
Els segells "Covid free" no són garantia de seguretat 
La confederación Española de Comercio alerta que el segells "Covid free" que s'estan promovent des de diferents àmbits per a establiments del sector del comerç no son garantia de seguretat i poden resultar negatius perquè poden provocar que els consumidors es relaxin en les mesures de prevenció davant el COVID-19.  Més informació aquí
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't