Febrer 2020 | 51 

CICLE #RETAILTRENDS 2020
3a Edició Cicle #RetailTrends 2020 | Eines per impulsar la venda omnicanal
En aquesta nova edició del Cicle #RetailTrends de Cecot Comerç donarem les pautes i les eines necessàries als propietaris de comerços per tal d'impulsar la seva venda omnicanal des de les diferents perspectives necessàries. També per aprofitar i donar importància al punt de venda offline. A més, destacarem la importància de les persones a les empreses i la gestió d'equips de forma efectiva.
En aquesta edició s'han programat sis càpsules que tindran lloc des del mes de març fins al mes d'octubre de 2020 i que volen ajudar els propietaris de comerços a fer créixer la seva empresa, trobar un bon equip, retenir-lo i aconseguir que estigui motivat. Per això, es treballarà amb eines com el model Canvas, el test DISC o coneixerem en que consisteix la tècnica del passadís client omnicanal, la fórmula del Valor i els Moments de la Veritat, entre d'altres aspectes. Més informació i inscripcions aquí.
MÉS NOTÍCIES
Setmana del Comerç
Del 23 al 29 de març arriba la 4a edició de la Setmana del Comerç, que organitza el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i que vol ser un reconeixement d'aquest ofici, tant per als treballadors, com per al conjunt de la ciutadania. Podeu ampliar la informació aquí.
Empresàries KM 0 a la Nova Jazz Cava
Us convidem a un temps de conversa el pròxim 5 de març amb quatre empresàries catalanes d'èxit, que compartiran amb tots vosaltres els seus inicis, l'estratègia, els projectes i el futur. Es tracta de la Núria Betriu, de Pastissart; la Maria Jesús Sabatés, d'Eurofragance; la Natàlia Cugueró, de Get a Partner i la Joana Amat, d'Amat Immobiliaris. Per més informació aquí.
Cecot Comerç serà partner de l'eShow
La Fira eShow sota el lema, "More digital Business" se celebrarà els dies 31 de març i 1 d'abril a Barcelona. En aquesta edició, la fira eShow creix amb el saló Technology for Marketing, on s'analitzaran els canvis d'hàbits del consumidor i la irrupció de les noves generacions, natives digitals, que estan decidint el que serà tendència en el màrqueting online. Més informació aquí.
Testimonial: cas d'èxit de Reempresa
La Judit Silvia i la Juana Garaicoa son cedent i reemprenedora i són un cas d'èxit de Reempresa. La Judit ha cedit el seu forn de pa degustació a la Juana, que l'agafa amb il·lusió. La implicació de les dues parts és clau i en aquest cas, la cedent ja indicava com millorar el projecte en les fases de negociació. Tota la informació aquí.
HA ESTAT NOTÍCIA
Només el 25% dels comerços creixen 
Només un 25% dels comerços catalans continua creixent i un 35% estan en una situació delicada per la caiguda de les vendes, els marges i els beneficis, segons la darrera enquesta sobre la salut del comerç d'Escodi. L'enquesta s'ha fet entre propietaris de locals que representen més de 2.200 botigues. Més informació aquí.

 
L'auge de les marques sostenibles
La societat cada vegada està més conscienciada amb el Medi Ambient i la cura del planeta. Per això, creix el consum de les marques sostenibles. L'informe de Global WebIndex indica que per més del 50% dels consumidors digitals dels Estats Units i el Regne Unit, els fabricants i les marques són un dels grans responsables de la cura del Medi Ambient. Tots els detalls aquí
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't