Setembre 2019 | 46 

CLOENDA CICLE #RETAILTRENDS 2019
Us convidem a la Cloenda del Cicle #RetailTrends 2019 | Desenvolupant la venda omnicanal al comerç de proximitat, que tindrà lloc el dimarts 22 d'octubre a partir de les 8:30h amb el títol "Les 10 claus de la bona venda online". En aquesta sessió comptarem amb la presència de la Directora General de Comerç de la Generalitat, la Sra. Muntsa Vilalta.
La sessió de Cloenda permetrà fer un resum dels principals conceptes exposats a les 4 sessions anteriors i es desenvoluparà de manera interactiva a través d'un Kahoot que s'intercalarà amb les conclusions del Cicle. El guanyador rebrà l'últim llibre d'en Cosimo Chiesa: "Vende Más, Vende Mejor- 100 claves para el éxito".  Durant la càpsula informativa es tractaran temes com l'adaptació del venedor, els marketplaces, l'experiència client en la venda online i la logística i distribució. Podeu inscriure-us en aquí.
MÉS NOTÍCIES
Últimes places per al Retail Tour London
Cecot Comerç us proposa descobrir les darreres tendències del Retail amb una visita al barri de Shoreditch de Londres el 3 i 4 d'octubre. Seran 24 hores on descobrirem plegats les darreres tendències del Retail a Londres. Us animeu? últimes places disponibles. Cal enviar correu de confirmació a cecotcomerc@cecot.org
Congrés de Mercats Municipals
El Congrés de Mercats Municipals de Catalunya se celebrarà el 21 d'octubre a l'Espai Endesa de Barcelona. Una proposta del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, CCAM en col·laboració amb l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona. Podeu consultar el programa i inscriure-us aquí.
Els nous reptes de la mobilitat 
La quarta càpsula del Cicle #RetailTrends 2019, va anar a càrrec de Thomas Marín, soci director a Barna Consulting Group i es va centrar en la mobilitat en la venda. La xerrada va deixar clar que el comprador ha canviat la forma d’actuar i cal que el comerç conegui bé les seves expectatives per poder-se adaptar. Més informació aquí.

Informe anual de Comerç 
Les vendes del comerç al detall han tingut un increment molt moderat a Catalunya per al 2018, segons dades de l'Observatori del Treball. La població ocupada en el comerç al detall a Catalunya ha augmentat respecte al 2017 i en canvi, tant l'estructura empresarial com els establiments de comerç al detall, s'ha reduït.  Més informació aquí

Informe Remuneració Retail 
Comertia Retail organtitza la vuitena edició de l'Informe Remuneració del Retail. L'objectiu és conèixer els nous llocs de treball al #Retail, així com la seva drescripció i remuneració, claus per una gestió d'equips.  Pots participar en l'enquesta en aquest enllaç.
HA ESTAT NOTÍCIA
Cecot Comerç pregunta al Govern pels BID's
ERC ha registrat una pregunta al Congrés dels Diputats a instàncies de Cecot Comerç perquè el Govern defineixi les actuacions que durà a terme per garantir la implantació dels BID's, un model público-privat per enfortir les àrees econòmiques i revitalitzar l'entorn urbà. Podeu consultar la notícia de MónTerrassa aquí.
L'Agència de notícies Europa Press també es fa ressò dels BID's
L'Agència de Notícies Europa Press també recull la pregunta que ERC ha registrat al Congrés dels Diputats a instàncies de Cecot Comerç sobre la implantació dels BID's. Podeu consultar la notícia aquí.
Les cinc tendències que que canviaran el retail 
Segons els experts de Sensormatic Solutions les cinc tendències que transformaran el retail el 2020 son: comerç online i físic unificat; la implantació de serveis cloud; experiència d'usuari 360 graus, sostenibilitat i protecció digital. Consulteu l'article aquí.
Ja és possible pagar només utilitzant la cara
Fins el 10 de novembre pagar només amb la cara és possible al restaurant Viena situat a l'Avinguda Diagonal, 405, de Barcelona. Això es així gràcies a una solució de pagament biomètric instaurada per Viena i Payment Innovation Hub, que es pionera a l'Estat en el sector comercial. Més detalls aquí.   
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't