Juny 2019 | 44 

CICLE #RETAILTRENDS 2019 
Les expectatives en la venda online

La tercera càpsula del Cicle #RetailTrends 2019| Desenvolupant la venda omnicanal al comerç de proximitat, ha posat sobre la taula les expectatives dels consumidors abans, durant i després de la compra online de la ma de Patty Ruiz, consultora de Barna Consulting Group.

Patty Ruiz ha explicat com aconseguir una bona experiència en l’eCommerce i com això pot incrementar el retorn de la inversió durant la càpsula “Gestió de les expectatives en la venda online”.
Aquesta xerrada és la tercera càpsula del Cicle #RetailTrends 2019, que continuarà després de l’estiu amb una nova sessió centrada en la mobilitat, “Els nous reptes de la mobilitat en la venda”, que dirigirà Thomas Marín, soci Director en Barna Consulting Group i expert en Vendes i Màrqueting en el sector de Retail, experiència del consumidor, moda, articles esportius, luxe, omnicanalitat i noves tecnologies.
La sessió de cloenda del Cicle #RetailTrends 2019 tindrà lloc el 22 d’octubre i es desenvoluparà de manera interactiva a través d’un Kahoot que s’intercalarà amb les conclusions del Cicle.

Per inscriure’t clica aquí 

MÉS NOTÍCIES
Divendres comencen les rebaixes
Aquest divendres 28 de juny comencen les rebaixes d'estiu amb caràcter general als establiments comercials de Catalunya, d'acord amb la proposta del Consell Assessor de Comerç. En la reunió es va consensuar per part del sector que les rebaixes es realitzarien entre el 28 de juny i el 31 d'agost. Més informació aquí.
Reconeixement al Comerç més dinàmic
Cecot Comerç promou un any més el Reconeixement Cecot al Comerç o Servei més dinàmic. Poden optar a aquest guardó totes les empreses que la seva activitat es desenvolupi a Catalunya dins del sector del comerç i/o del sector serveis que disposin com a mínim d'un establiment a peu de carrer. Més informació aquí .
Festius autoritzats per al 2020 i 2021
El Consell Assessor de Comerç, del que Cecot Comerç forma part, ha aprovat els festius d'apertura autoritzada pels dos propers anys, l'any 2020 i 2021. El 2020  es podrà obrir el 5 i 12 de gener, el 5 de juliol, el 15 d'agost, el 12 d'octubre i el 6, 13 i 20 de desembre. Més informació aquí
Convocats els Premis Nacionals de Comerç
El CCAM ha convocat els Premis Nacionals de Comerç i els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris. Per optar al Premi Nacional de Comerç, dotat amb 10.000 euros, s'ha de presentar candidatura per el Premi a la Iniciativa Empresarial o per Premi a la Iniciativa Col·lectiva.  Més informació aquí.
Enquesta d'hàbits de consum i compra
Amb l'objectiu de quantificar els hàbits de consum i compra a la província de Barcelona, s'ha realitzat una enquesta telefònica als responsables de compra d’unes 8.000 llars familiars principals. Des d'una perspectiva de gènere, encara la dona té major presència com a persona que decideix les compres familiars. Més informació aquí
HA ESTAT NOTÍCIA
Dues de cada tres persones que caminen pels centres urbans hi fan una compra
TV3 ha s'ha fet ressò de l'estudi de l'observatori de la Fundació Comerç Ciutadà on s'explica, entre d'altres dades, que de cada 10 persones que entren caminant als centres urbans, 6.5 hi fan una compra. La Fundació Comerç Ciutadà agrupa les associacions de comerciants de vuit ciutats mitjanes. Podeu consultar la notícia aquí.
Amazon llença una APP que reconeix la roba
Amazon està ultimant un software que ajudarà els clients a trobar la roba que els agrada, d'acord amb una imatge prèvia que pujarà cada usuari. Segons Amazon podrà identificar peces de roba en una imatge. Una tecnologia que està inspirada en el funcionament del cervell humà. Més detalls aquí.
Un de cada quatre compradors ha fet una devolució en Ecommerce
El 24,4% dels espanyols assegura que ha fet una devolució en comerç online com a mínim una vegada el 2018. Això es tradueix en un increment del 2% respecte a l'any anterior. Podeu consultar més detalls en aquest enllaç.
Tens fins el 2 d'agost
La convocatòria per optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2019 és oberta per a totes les empreses i professionals amb seu social a Catalunya i de tots els sectors econòmics que hi vulguin participar d’ara fins el proper 2 d’agost. Més informació aquí.
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't