Maig 2019 | 43 

CICLE #RETAILTRENDS 2019
Els Mercats electrònics, temàtica de la segona càpsula
Molt bona acollida de la càpsula "Mercats electrònics: més enllà d'Amazon" del Cicle #RetailTrends 2019| Desenvolupant la venda omnicanal al comerç de proximitat, que va aplegar unes 30 persones i que va anar a càrrec de Laia Morales, sòcia directora de Barna Consulting Group.
La xerrada va despertar molt d'interès i va permetre resoldre dubtes de les empreses que hi eren presents. En una sessió molt dinàmica, on cada assistent va poder participar de diverses maneres, es van repassar els diferents mercats electrònics que existeixen així com les avantatges i els inconvenients de vendre a través d'un d'ells. També les dades d'aquest 2019 sobre aquestes plataformes digitals, així com les tendències. Més informació sobre el cicle aquí
Properes sessions
Coneixem els elements que generen una bona experiència en l'eCommerce? la pròxima sessió del Cicle, "Gestió de les expectatives en la venda online" ens oferirà 10 elements claus en la venda online per gaudir d'una bona experiència de compra. La cita serà el 18 de juny de 8:30 a 10:30h. 
El Cicle té previst dues càpsules més, "Els nous reptes de la mobilitat en la venda" , que es farà el 17 de setembre i la cloenda que ens oferirà "Les 10 claus de la bona venda online". Podeu inscriure-us aquí.
MÉS NOTÍCIES
Reempresa participa al BizBarcelona
Reempresa organitza una sessió al BizBarcelona el proper 12 de juny per donar a conèixer exemples d'emprenedors que han comprat una empresa i han aconseguit convertir-la en un cas d'èxit. Si voleu assistir a aquesta i a les altres activitats que organitza Reempresa, us podeu descarregar el codi d'accés gratuït al BizBarcelona fent clic aquí.

#Mercatsincreibles 
Tens curiositat per conèixer a fons els mercats municipals d'arreu del territori? ara pots fer-ho amb el directori visual dels mercats municipals de Catalunya que posa al teu abast el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, el CCAM.  Més informació aquí
 
Premis Nacionals d'Artesania
Del 20 de maig al 20 de juny es poden presentar les sol·licituds per a la concessió dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat, que convoca el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, CCAM, de la Generalitat. Podeu ampliar la informació aquí.
Viladecavalls amb el consum conscient
El municipi instal·la dos Punts Opcions, espais dirigit a aquelles persones que volen canviar els seus hàbits de consum i escollir opcions que, a més de satisfer les seves necessitats, tenen cura de les persones i del medi ambient. Tots els detalls aquí.
HA ESTAT NOTÍCIA
Botigues online xineses, a favor i en contra
AliExpres està considerat com l'Amazon xinès i la seva importància és tan gran que les seves xifres de venda Europa son multimilionàries.  Però també hi ha altres webs com Wish, Banggook o DealeXtreme. Vols conèixer els pros i els contres de comprar en aquest webs de la Xina. Més informació aquí.

 
Dubtes pel registre horari obligatori
El registre horari ha entrat en vigor a totes les empreses el passat 12 de maig. Els sindicats confien que ajudarà a fer "aflorar l'economia submergida" d'hores extra i allargaments de jornada laboral. Els empresaris ho veuen com un problema, però també com una oportunitat. Més detalls aquí.
Mesures per evitar el robatori al teu negoci
Per al comerç, els robatoris són un problema que suposen pèrdues de fins a 1.3% de la seva facturació anual. Segons un estudi de l'Associació d'Empreses de Gran Consum, el 70% dels furts es produeixen en zones obertes al públic. Tota  la informació aquí.
El futur laboral del sector Retail
Randstad Research ha elaborat un estudi prospectiu del sector del Retail amb més de 800 empreses de 20 sectors diferents que operen a Espanya, entre elles 73 empreses del sector Retail. Una de cada dues empreses aposta per l'augment del nivell d'ocupació al sector i per l'augment de la plantilla pròpia. Podeu consultar l'estudi complert aquí.
SEU CENTRAL: SANT PAU, 6 · 08221 TERRASSA · T 937361100 · F 937366014 www.cecot.org
✍ Subscriu-te NOTÍCIES   |   Contacta'ns ✉   |   ✎ Associa't